Pozvánka

Pozvánka

Anotace: Kluk slaví narozeniny,tak jsem mu složil pozvánku na oslavu.

Narozky já opět slavím,
je to červen dvacet tři,
tatínkovi ale pravím,
na oslavě nešetři.

Nebudu se s vámi příti,
makrely a skvělý guláš,
hodně jídla,taky pití,
neříkej mi,že chuť nemáš.

Je mi právě třináct let,
už se na vás všechny těším,
není to však žádný med,
co jíst budem,právě řeším.
Autor František Jonák, 23.06.2018
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí