Já nevím, já ho prostě miluju :)

Já nevím, já ho prostě miluju :)

Anotace: ...

Dotkni se bříškem prstu mého

a zavři oči

Roztočí

se paprsky mé lásky

a obléknou Tě do tepla mého srdce

 

Až nastavíš dlaně do nového dne

budou hřát každé naše přání

a ve Tvé dlani zabydlí se má,

něžná, milující, laskavá

 

Sroste s Tvou v nové zítra

 

a My?

 

Půjdeme po kolejích dní

Jako jedna bytost

Ve štěstí

Tam, kde bydlí čistota, láska, dobrota

Půjdem směrem naší čáry života

 

Autor Koza, 26.06.2018
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: Jenda P., mirecek, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné obraty!

27.06.2018 19:33:31 | Lucid Alien Jeer

Ach - krásné!**ST**

27.06.2018 07:23:11 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí