Špatná inventice

Špatná inventice

Anotace: ....

Špatná investice

 

V kovomatu nakoupena

za drobných pár

Láska uloupená

pro někoho dar

 

Poslední drobné

ona by dala

Klidně i zchudne

tak o něj stála

 

Uzamkne most

společným klíčem

neřekne dost

změněna pláčem

 

Tolik lásek

most unese

Nespadnou v písek?

Na dno střese?

 

Lásku neutopíš

ani na dně

budeš jí blíž

cítíš jí hodně

 

Mostem spojená

srdce nehostí

navždy zamčená

proti marnosti

Autor Martinecka23, 29.06.2018
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí