Zkoušky po zkouškách

Zkoušky po zkouškách

Anotace: ...

Poslední zkouškové odešlo švihem,

je čas se namazat, nejlépe lihem.

A s objednanou pizzou kecat,

o zkouškách co byly si zaremcat.

 

Další však nadejdou náhle,

nebudou krátké, pouze táhlé

Pořád však pohodu na srdci mít.

s každým si pokecat, a taky žít.

 

Možnosti pracovní vzít hrdě k srdci,

Ať peníze proudem mohou téci.

A trochu piva je k tomu žvanci,

nejsme pak lenoši a ani psanci.

 

Zkoušky tak nekončí,

s nimi se neloučím.

Hráč jménem strach navždy já vyloučím,

to jsem já živote, to já ti poroučím!

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 30.06.2018
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí