Duhový oči

Duhový oči

Anotace: Každý z nás máme ve svém okolí někoho, u koho vidíme,že se trápí.Někdy je,ale problém dostat se k jádru věci.


Duhový oči


Ve světle tvojí společnosti,

v hromadě papírů žádostí,

podaných z ochotnosti.

O odpověď na kterou se stále ptám.

Na tu osudu obě kterou toužím znát.

 

Co trápí tvoje oči,

proč splývají s deštěm,

oči duhový,

Od rána k noci

Sami bloudí cizím městem

kde jsou ztracený?

 

Co se skrývá,

za podstatou tvého žalu.

Co tvou duši zžírá,

a topí tě to v kalu?

 

Proč tvář milá,

skrývá žal,

pro klid v tvojí duši,

cokoliv bych dal.

 

Tvé trápení vnímám,

Jak na obzoru mrak.

Však za ním slunce svítí jasně,

Jen věř,že je tomu tak.

 

Chci znát,co tě trápí,

Chci vědět,co teď prožíváš.

Co se skrývá v černé kápi,

čeho se obáváš.

 

Co trápí tvé úzkostné city,

co tě do kouta zahání.

Proč tvé starosti jsou skryty.

A duhu do tváře ti nahání.

Autor Johnny 96, 01.07.2018
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: AngelLia31, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí