♥~Ta všechno zahojí

♥~Ta všechno zahojí

Anotace: ~*~~*~~*~~*~

~Ta všechno zahojí

~~~~~~~~
Ne,ona nemá ráda
smutek a samotu
stmívání,zlé snění
možná i nahotu,
nemá ráda mlhu
nemá ráda déšť
a nemá ráda slzy.
Tak proč teď pláčeš?

Mlha schová stromy
pokryje celý kraj
ona sedí u piána
říká si...už hraj...
a najednou slyší
tóny tajemné
tak prý piští myši
a ona šeptá.. „né”.

Přišla za ní kočka
jako noc černá
zelená má očka
ona ji nezná
...ale...
lehce ji pohladí
po černém kožíšku
kočka ji ukáže
chycenou myšičku.

Ta myška je z plyše
ona se teď směje
a ten smutek utek
kočka v rukou hřeje.
Já končím povídání
o myši a strachu
a stopy od té myši
jsou dávno v prachu...

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.07.2018
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško - moc krásné!*ST*

03.07.2018 09:03:25 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí