Někdy

Někdy

Anotace: ***

Někdy se ve mně sebere zlost
jen tak
neobutá
vyběhne ven
a už se nevrátí…
Chvíli sedím u postele
čekám
co kdyby...

Pak celej den prochodím
myslím
vzpomínám
byl jsem všude ?
Ale když se vrátím
něco mi chybí
je to divný
jako by ubylo kus mě

Svalím se na postel
a udělám si pořádek v hlavě
vzpomínky
myšlenky
otevřu ústa
pustím je ven

Jedna však zůstává
ta na tebe
otočím se na bok
třeba
třeba vypadne
Všechno ve mně usne
Všechno, jen já ne…

Autor Timy1123, 02.07.2018
Přečteno 502x
Tipy 11
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, knihomolka, odnikud, Stela, Frr, aiden, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí