Prosím, přestaň si hrát...

Prosím, přestaň si hrát...

Anotace: *květen 2000*

 

Včera koukal jsem z okna
zrovna padala jsi dolů
podal jsem ti ruku
ale nevidělas mě

Jak jsem tam tak stál
na ruku usedl mi motýl
a křídly zamával…
ale ty nemůžeš lítat
a já ti už nemohu lhát
zlámeš si křídla
když budeš si hrát

Vždycky když se potlučená vracíš domů
rozsvěcím svíčku za oknem
snad splní mi přání
s nadějí říkám…dnes
přestaň lítat
přestaň si hrát
zlámeš si křídla
chci tě mít rád…
chci tě mít rád…

Autor Timy1123, 03.07.2018
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Frr, knihomolka, Iva Husárková, zdenka, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D* ST* ST*

05.07.2018 17:49:21 | Frr

Timy.....nádherná báseň! Těším se na další!*ST*

03.07.2018 20:50:27 | Anděl

Děkuji.

04.07.2018 16:43:45 | Timy1123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí