Jen si opři hlavu do dlaní...

Jen si opři hlavu do dlaní...

Anotace: ***


Jen si opři hlavu do dlaní, když jí tak těžkou máš
 trochu tě píchá na hrudi a nějak snadno se zadejcháš
nemůžeš si vzpomenout cos chtěl, když šel jsi večer spát
ráno zase dojde ti, jak strašně těžký je vstát

Jo..  je snadný jen tak se životem žít
když pohled na svět zahalí z cigarety dým
vždycky svůj názor na věc mít, snad  je to tím
že hůl flaška dodá ti jistotu….že dodá ti klid

Proč schováváš hlavu do dlaní, však víš jenom ty sám
když pak před zrcadlem stojíš, zas sebe se ptáš
kam zmizel ten kluk a proč už ho nevídáš
a kdo je ten stařec šedivej….tohle že jsem já?

Jo je hezký nad životem navrch chvíli mít, sakra
dát si v baru deset piv a pak jít teprve někam pít
to hořko v puse a slaný voči někam do sklepa skrýt
a dál nohama stírat tu rosu na kolejích…

Jednou půjdeš spát s pocitem, že už není pro co žít
 celou noc pak prokřičíš,  možná se pomočíš
kde je tvá hůl, víc času tak ještě mít
a přeci tvoje myšlenka s nadějí poslední
bude patřit bohu

a až vyhasne jiskra v očích tvých
 zbude tu po tobě jen tenhle ten svět
 pak rozplyne se i z cigarety dým…
a ráno svítá ….

 

Autor Timy1123, 05.07.2018
Přečteno 527x
Tipy 14
Poslední tipující: Stela, klaris.mertlice, Kapka, Nikita44, Aiury, knihomolka, odnikud, Anděl, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach.....krásné....líbí se mi.*ST*

05.07.2018 14:34:15 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí