Erotika mezi řádky

Erotika mezi řádky

Anotace: visačky z hotelů...

Mezi řádky prosvítalo její ňadro
velké jako Berlín
a drzé jak Stalinův pomník
na Letné
do roku šedesát dva
A pak bylo ticho

Kde chlapče bereš tu drzost
si jen tak pohrát?

V Berlíně nikdy nebyl
Stalinův pomník viděl před svou
maturitou
zdálky

A na ni čekal
celý život

A pak bylo ticho.

Všechny dny

Prolomené jejím pláčem

chutnaly hořce

Tak akorát

do dlaní

kde je napsáno

Prosím nerušit/ Do not disturb

Autor Jasmin de Paris, 08.07.2018
Přečteno 214x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Jort, Luky-33, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí