Retrográdní

Retrográdní

Anotace: :-)

Naše životy
jsou
retrográdní jako Mars
co pozdě v noci
vstupuje
do Vodnáře

Hubneme pomalu
ze svých nároků na lásku
a stačí nám už jen sex

a pár snů
ze stříbrného
plátna

kterými sem-tam krmíme
srdce
věčně hladové a spící
na lavičkách vedle krabic od vína

A předstíráme
...

Předstíráme že jsme šťastní
pro ten moment
že to jednou bude méně bolet
nebo dokonce pravda

Dny se podivně a neochotně vlečou
jako ruce do podprsenek

Hlavy do oprátek pseudožití

A do toho přicházíš ty
abys rozbila
všechny ty omyly a vize

Pojď dej mi ruku
a já ji pokreslím Hradčanami

Pojď dej mi ruku
a já ji pokreslím

Životem

Autor Jasmin de Paris, 09.07.2018
Přečteno 218x
Tipy 10
Poslední tipující: bogen, Jort, Luky-33, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí