Msta

Msta

Anotace: ...



Vystrašený chlapec stočen v rohu,
o Světě poznal pravdy trochu.


Otec neřád pěsti v krev.
Nad svojí ženou chlapem jest a
v ústech pachuť alkoholu.


Chlapec - co oči pláč mění v řev.
Sebe do temnoty vnes a
v temnotách se ukryje.


Hledá sílu, však poznal vztek.
Tak nádherně opojný jak
droga jest a nenávist ho prokleje


Však on už dávno ztracen je.
Dozrál věku dvacet let a
svého slibu dospěje.


Otci se pomstí - pěsti v krev.
V pekle vyrůstal a z pekel je,
svým hrdinou či mstitelem.


A jestli jej zabije?


Hádejte...


Boha už nehledá - a Ďábel ho obejme.

Autor Adminak, 09.07.2018
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí