pod závojem zastavení

pod závojem zastavení

Anotace: ...

kosiště smrti na parapetu

praská struna za strunou
kolikáté je to již zastavení
stromy zimou kvílí
pláčí mízu
k uzardění

zatímco lidská rasa lhostejní
a mlčí
pláče jíní

nám přeci ... slzy nepřísluší
vítězství našim
zbraním
.
.
.

pod lehkým závojem
žena v černém
třpyt slzí

nevyslovené

zajíká se v ní
kamení

mlčí

kdo porozumí těm očím
těm očím

pod závojem
.
.
.

všanc vydá
vlastní
svědomí
.
.
.

praská struna za strunou
flamenco zní
nocí

kolikáté je to již zastavení
rudá s modrou
v opojení

nerozlučně
k sobě
patří
parketem
tančí

kdo porozumí těm očím
těm očím

pod závojem
.
.
.

soucitným
shovívavým
Autor zdenka, 09.07.2018
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: Philogyny1, Jort, Amonasr, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...počkám si až zamrkají---

10.07.2018 13:39:14 | Jort

mrk ... mrk ... úsměv.z.

10.07.2018 17:30:41 | zdenka

prázdný parapet zavřeného okna do nebe....:-D**:-(** ST* ( Zdeničko nesmuti-
-kéž Tě zas obejme Milost-jako tolikrát )

09.07.2018 19:33:02 | Frr

úsměv.z.

10.07.2018 17:30:05 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí