Pro trochu pocitů..

Pro trochu pocitů..

Anotace:   Pro trochu pocitů,

 

Pro trochu pocitů,

z lahve lží s chutí si přihnu.

V duši chlad severní,

a přesto když Ty jsi tu,

cítím, že jihnu.

 

I když smím na Tebe myslet jen potají,

nevadí, že se ty mé kry v Tvém teple roztají.

 

Pro trochu pocitů,

skládám i básně,

že přes svou slepotu,

vidím vše jasně.

 
Autor blueeyedgirl, 09.07.2018
Přečteno 222x
Tipy 3
Poslední tipující: Tlachapoud, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí