♥~Já se vrátím

♥~Já se vrátím

Anotace: ~;~;~;~;~;~;~

 

~~~~~~~~~

Nebojte se lidičky...
já se ještě vrátím
škytlo si dnes léto
je ti trochu chladno?
Promiň mi to...
víš,i já se potřebuji
trošičku ochladit
abych nemuselo
to letní ovoce přesladit...
melouny jsou sladký
některý až moc
jak laskonky ze stromku
z minulých vánoc.

I zmrzlina se rozpustí
než ji dolížeš
teče ti pak po bradě
a to ty nechceš.
V televizi říkali
že se ještě vrátím
i když pár 
těch letních stupňů
asi trochu ztratím.

Ale z letních vzpomínek
si album uděláme
jak?To přece známe. 
Fotečky od moře
a naše spálená záda
a vidíš?
I od zmrzliny brada.

~~~~~~~~~~


Autor Květka Š., 12.07.2018
Přečteno 198x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květkuškooooo!!!! krásné!!!**ST**

13.07.2018 13:31:30 | Anděl

Květko, mne vždycky fascinovalo myšlení lidí. Když od moře, tak opálený. Spálený. A čím víc, tím víc u moře.
Aby bylo vidět. Já se neopaluju. A taky žiju... :)

12.07.2018 20:37:02 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí