Dívka a Démon

Dívka a Démon

Anotace: Další báseň

Sbírka: Nečekaná láska

Dívka s Démonem tančí
a ptá se jestli ho políbit smí
„Proč by si chtěla políbit tuhle tvář
je temná a žádná v očích zář"
Ona se jen usmála
a ruce mu na tvář dala
„ty hlupáčku můj malý
ty si přece překrásný
Máš srdce dobré
a žádné úmysly zlé
Každý den mi kytku nosíš
a ptáš se jestli se mnou tancovat smíš
A teď já se budu ptát
jestli ti pusu můžu dát"
Démon se jen usmál
a sám ji pusu dal
„Už se mě na pusu nebudeš ptát
prostě mi ji přijdeš dát"
Tak tančí dál a dál
šťastní osud se jim stal
Autor Discord, 13.07.2018
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: Jindro, AngelLia31, SamuelLeumas, blabal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá a hezká :))

01.09.2018 19:41:00 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí