Rhapsody

Rhapsody

Anotace: nelze vyjádřit

A tóny klesají a stoupají jako nálady během dne....
vzpomínky se mi vracejí, proč jenom po jedné?
něha na mne padá jako tmavý plášť noci
nevěřila jsem, ale vracím se bez pomoci,
do náruče, která zdála se ztracenou být,
co bude dál - nechci pomyslit.............
protože vím, že tohle osud neměl v plánu,
své kroky k tvým možná nedostanu....
miláčku, hladím tě po tváři,
stírám vlhkost, která tam neměla být,
nastal čas rozpaky opustit,
není nikdy nic, co by bylo jenom černobílé,
možná je to tajemství ukryto v tvé síle ...
Autor Verena, 22.02.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do náruče, která zdála se ztracenou být...i já v té náruči, v níž jsem již nevěřila, mohu teď v klidu snít...krásně jsi to napsala

23.02.2007 09:31:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí