♥~Obchodníci

♥~Obchodníci

Anotace: °°~~~°~~~°~~~°°

~~~~~


Obchodník s deštěm
je každý temný mrak
někdy dá pár kapek
jindy zas liják
jeho slabou stránkou
jsou mokré deštníky
a taky kaluže
pro holky pro kluky.

Rád pozoruje louže
jako ta zrcadla
zlomyslně se směje
tam holka upadla...
máma se nezlobí
na mokrou dívenku
trochu ji osuší
oblékne pláštěnku.

A ten náš mokrý mrak
je trochu naštvaný
slunce mu pohrozí
duha je nad námi
ve zbývajících loužích
se vrabci umyjí
a obchodníci s deštěm
po nebi odplují.

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 19.07.2018
Přečteno 201x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, OmbraVualo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí