Starého snů

Starého snů

Do vět a proměn,zalepené oči plné popela
všednost co je nesmělá,lhát si nesmělá
Vesmír je dálka,z ticha spletená
polibek co pije dešť,a milování tolik chutná
To je jen dálka,a za ní prázdná studna
Když oči anděl zavře,slunce je prázdné
To dálka klíčem něhu zamkne...
Nic neříkej,já vše znám
Dálka je věta v níž je jen klam
Počítám dny,týdny,sny
Uzamčenè do prázdné stěny
Ukradni si všednost,něhu že snů
Zbytky starého dnů...

Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.07.2018
Přečteno 185x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí