Laskavec a brambory

Laskavec a brambory

Anotace: říkačka :-)

do rozměklý pouti
se zakusujou
tlustý kapky
obětin
a pláče

v nesmělý řeči
ční klapky rváče
přes culíky
utahanýho
století

nekvílej
až se Tě
budou ptát

nehledej
oslintanej chlup
na pažitu noci

ani
pro libovej
vzdech
Autor Hugo Ramon, 22.07.2018
Přečteno 258x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí