.

.

Anotace: .

chtěl bych ti

vrýt pod kůži
lásku staváků
k holouběti
 
do vánku
vykřičet plíce
a nepotřebná slova
ze slovníku
 
kašlu z vysoka na zákony
předpisy a nařízení
směji se gravitaci
duhu tahám za šosy 
 
miluji až do rozednění
něž mě třikrát zradíš
než mou duši 
na třikrát zlomíš
 
lásko 
splň mi
jedno mí přání
že počkáš na mě v nebi 
Autor Stavák, 23.07.2018
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Romana Šamanka Ladyloba, Philogyny1, zdenka, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm
ona ti to neřekla?
čekat bude hezky v teple
musíš za ní do pekla

17.11.2018 17:42:22 | Romana Šamanka Ladyloba

Uvidíme se v nebi.

Uriáš

26.11.2018 21:03:40 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí