Paní Tma

Paní Tma

Anotace: ***

Tam venku vládne tma
A to je mocná paní
Kdo se jí bude bát
Ten má neklidné spaní

Ta paní není zlá
Má však převelikou moc
Radosti či bolesti
Vše zahalí v tmavou noc

Lehký pocit úzkosti
Než obejme tě v náručí
Pak rozplynou se starosti
Když k spánku poručí

A když budeš štěstí mít
budeš klidným spánkem spát
sen naplní ti radostí
a nechá tě ho zdát….

Autor Timy1123, 25.07.2018
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí