‭♥~Ta jedna bílá//paní/

‭♥~Ta jedna bílá//paní/

Anotace: ~~~~~~~♥~♥~♥~~~~~~~

~~~~~~~~~~

‭Prý jedna bílá paní už nechce vůbec nic
‭svou zástupkyni shání tak volá z plných plic,
‭do vesnice i města co leží pod hradem
‭já dohodnu se s Káčou jak se tam dostanem?
‭Někdo nám třeba radí půlnoc je nejlepší
nám ale půlnoc vadí ve dne jsme krásnější,
‭tak se tam vypravíme ‭poledne právě je
‭bílou však nevidíme něco tu nehraje.

‭Po těch starých schodech ‭projdeme celou věž
chvíli si dáme oddech ‭slyšíme tiché běž,
‭jsem na cimbuří sama ‭Kačka mi zmizela
‭řeknu si pán bůh s náma‭ tak jsem to nechtěla.
‭Z údolí půlnoc odbila ‭potkám se s bílou paní
‭já se pak strašně divila Káča je k nepoznání
šaty má jako nevěsta a šlojer za ní vlál
‭s větrem ho pošle do města ‭našel ho Lojza Král.

‭A jak to bývá v pohádce ‭odměna "vypsaná" ‭
Lojza ji žádá o ruku Kačka je moc šťastná,
‭báchorku s bílou paní spolu si sepsali
‭skončilo i mé hraní ale né,oni mě tady nechali.
Až příště někde uvidíte nějakou bílou paní
‭třeba si pomyslíte co? To nemám zdání.
‭A víte vůbec jak těžce se ta bílá paní shání?
‭Tak pro vás mám aspoň toto povídání

P.s..novomanželé Lojzík a Kačka Královi
ti dnes nikomu nic nepoví.♥.
A já tu straším dál
nikdo mě
totiž nepoznal.

‭~~~~~~~~~~~~~~~~~


Autor Květka Š., 26.07.2018
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko - moc krásné!!!

27.07.2018 07:27:23 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí