Základy nového domu? mám

Základy nového domu? mám

Anotace: ...

Někdy zaskočena
něhou co k tobě cítím
slepě


s lučním kvítím v náručí
co dostala jsem od nevěsty
s jemným vánkem mezi prsty
a čelem odřeným
přísahám že se nezměním

hloupě si sním



nepřiznám že mi schází kuráž
slzy potu usnuly v mém výstřihu
víš tu zeď co jsme u ní stáli
nezbořím

a

pro jednu lásku neshořím
Autor Avola, 27.07.2018
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, J's .., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí