Co to bylo ?

Co to bylo ?

Anotace: chodíte po světě, věci se dějí a vy se potkáte s někým...kdo ve vás dokáže vyvolat lásku, zoufalství a strach tak velký, že jste ani netušily, že ho v sobě můžete mít

Po velkém hluku nastalo děsivé ticho
Nikdy nepředstavovala jsem si, jak po těch slovech bolí ucho
Jak bolí ucho, tvář a jak se chvěje celé tělo
Hádka ? nestalo se tak poprvé v životě….tak co je tohle ?
Co moje tělo chtělo …

Napsal mi slova, co bodaly jako nůž,
Napsal mi slova, co kdybych řekla já, bodaly by mě taky
Napsal mi slova, co měla zranit duši
Napsal je v sebeobraně, ale …je to divné….
Že tohle existuje …taková něčí MOC….vůbec někdo tuší ?

Nebyla jen zlá ta slova..Bože...byly to nože
Nebyla jen surová ta slova, nejeden nůž byl do zahojené rány vražen
Po tomhle jako by se zpomalila Země rotace.
Po tomhle, jako by někdo čas neúprosný navracel

Co to bylo ?
Autor KirstenSnipe, 29.07.2018
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Marry31, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí