♥~Čvachtatá

♥~Čvachtatá

Anotace: ~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~


Čvachty,čvachty,čvachtatá
kluk skáče z louže do bláta.
To se mu to čvachtá
když je celý od bláta.

Já ale vypadám,od bláta mám i uši
ale určitě vidíte 
jak mi to bláto sluší.
Budu jako socha na náměstí stát
každý kdo mě pozná bude se mi smát?
To nechci.
Šipkou do kašny na náměstí skočím
a suché bláto na těle rozmočím.

Potom se v té kašně i pořádně umyl
a že už není od bláta každému se chlubil.

Víte,já se chci jinak jmenovat
to jméno Odbláta už vůbec nechci znát.
Já jsem totiž Otík Vdolek
na stole nenechávám ani drobek.
Čvachty,čvachty,čvachtatá
už nikdy si neskočím do bláta.

Čvachtatá

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 30.07.2018
Přečteno 213x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko krásné!!!

31.07.2018 07:12:02 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí