Nemyslet!

Nemyslet!

Anotace: ...

Studenej bílej lógr

Z něj Kafe bohyně

Cukrovej divnej Lotr

Zápasí s blbostí


Její? Jeho? Jejím? Jím?

 

Blbost - blbost

Svět plnej píčovin.

A přesto

 

Ochutnají to nejsušší z vín

Políbí se pohledem

Do vlasů vjedou si jazykem

Na rukou prsty propletou

 

Sténá

Potichu

S jazykem pod kůží

 

Srdce

Zezadu

Ten vůl jí rozbuší

 

S úsměvem

Život a tělo naplněný

Spokojeností

bez sebe spolu ukojení


 


Autor blabal, 30.07.2018
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásný! mně se líbí!*ST*

31.07.2018 07:02:53 | Anděl

To se líbí mně! Děkuji! :)

31.07.2018 09:13:57 | blabal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí