Už nemám sil...

Už nemám sil...

Anotace: ***

 

Polib mě na rozloučenou
a zvedni se z mýho unavenýho těla
Řekni mi sbohem
jak si to vždycky chtěla
Neboj se říct pravdu
i když není skvělá
Ptej se naposled, co vědět si chtěla
přej si, co chceš
hlavně vypadni z mýho těla
ven za hranici mýho světa

Přál jsem si být s tebou
ale ty jsi mě zradila
s hloupou grimasou říkám ne
myslím ano
Ano, zůstaň a třeba mě znič
pravda bolí, ale jestli je to třeba
vydržím
Vydržím víc, než cos kdy chtěla
ale ty jsi mě zradila
a na to není odpuštění
A tak s hloupou grimasou říkám ne
vypadni z mýho těla
Polibek na rozloučenou bodá jako včela
a já vím, že už to nikdy nebude
takové...

Autor Timy1123, 30.07.2018
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Kett, Jort, Frr, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdové, smutné a pravdivé...

31.07.2018 08:53:02 | Marry31

Ach......úplně mne to rozhodilo......je to - opravdové.*ST*

31.07.2018 07:01:06 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí