♥~Utopenci

♥~Utopenci

Anotace: °°°*°°*°°*°°°

~~~~~

Pod rozkvetlou alejí
tam v parku na lavičce
pokukuje Lojzíček
po naší Aničce.
Lojzík,to je místní vodník
on tu hledá dušičky?
Včera si prý nakoupil
i s pokličkami hrníčky.
Vystavil je z večera
v tom parku u jezírka,
mezi každým hrnečkem
je malá mezírka.

Zahlédla to naše Ančí
a hned se tam vydala
všechny hrnky s pokličkami
trochu jinak skládala.
Hrnečky dá vedle sebe
z oušek vzniknou srdíčka
už to všichni chápete?
Lojzu miluje Anička.
Ptala se ho na hrníčky
co s nimi,ráda by věděla
na dušičky utopených?
To se dávno nedělá.

Teď mi právě letí hlavou
jeden prima nápad.
Tak povídej Lojzíku,
snad to budu chápat.
V každém hrnku utopenec
klidně může být,
stačí přece 
křen, cibuli,ocet
a taky buřty nakoupit.
A tak za pár dnů
už stojí v parku stánek,
„POSEZENÍ U VODNÍKA“
s utopenci krámek.

Vodník Lojzík s milou Ančí
v tom stánku hospodaří
utopenci jdou na odbyt
a jim se dobře daří.
Časem hospodu si postavili
a s bazénem vilku
dáte si ty utopence?
Čerstvé jsou za chvilku.

Mňam,já si taky dám...

~~~~~~~

Autor Květka Š., 01.08.2018
Přečteno 239x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Anděl, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to jsou krasavci...:)

04.08.2018 17:59:04 | Jort

I když se tu nerozepisuji, STále sleduji a říkám si, že bych už měl něco napsat! Skvělé a už z tvých knížek čtu vnučkám. Děkuji! L.

02.08.2018 22:07:24 | Zasr. romantik

Děkuji a zdravím... :-)

03.08.2018 16:06:15 | Květka Š.

Květuško! Moc ráda tě čtu!!!! moje milá moc hezké!!!!! utopence miluju!*ST*

02.08.2018 07:45:09 | Anděl

Já děkuji a přeji dobré pochutnáníčko..

03.08.2018 16:08:14 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí