Co na to říct...

Co na to říct...

Anotace: ***

To takhle vidíš moc hezkou slečnu pokladní

podíváš se do těch jejích

nádhernejch čokoládovejch očí

a když pak vykouzlí na tváři takovej překrásnej ůsměv

nejradši vzal bys jí do náručí

celou jí zlíbal

a už jí nepustil

už nikdy...

 

no jo ...

jenže ty zaplatíš

pozdravíš 

a jdeš...

po zbytek dne si říkáš

co by kdyby...

co se mohlo stát

a pak ještě 

dlouho

dlouho

tak strašně dlouho

nemůžeš klidně spát...

Autor Timy1123, 01.08.2018
Přečteno 179x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí