Bohové, tohle jste chtěli?

Bohové, tohle jste chtěli?

Anotace: :(

Povolil jsem uzdu fantazii,
tvým klamům teď podléhám,
pod taktovkou tvou teď žiji
a okolí své nevnímám.

Život překračuje hranice,
jen v mezích dané normy,
nikdo není stálice,
co ustavuje formy.

Jsme stromy v lese hříchu,
kde bozi kácí hříšníky,
nejdřív ti dali svou víru
a pak pozvali ďáblíky.

Jsme pokoušeni životem,
pomalu nás odírá z kůže.
Trháni a vláčeni polem,
kde chlapci se mění v muže.

Zákroky okamžiku, co ničí duši,
když za lidské hříchy, tě vlastně mučí,
a v továrnách na sny se tomu smějí,
tak nevím bohové, tohle jste chtěli?
Autor Ďábel sám, 23.02.2007
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básničky se mi moc líbí,jen mi ve většině nějak vadí ta zbytečná áčka na začátku řádků.(Třeba mi líp než"a okolí své nevnímám" zní: "okolí svoje nevnímám".Ale to je spíš jen můj problém:-)

23.02.2007 10:35:00 | Cizinka

Moc moc moc krásné!!!!! :-)))

23.02.2007 09:54:00 | Malinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí