Minulost někdy bolí

Minulost někdy bolí

Anotace: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::???:::_!!!

Svěřuji své pocity tužce a papíru

Pochobit děj událostí

Jak si udělat život na míru

Odejít z minulosti

 

Ukončit tu válku dvou světů

Toho co bylo a co je nyní

Žít tím co je nyní a tu

Zapomenout na tu co není

 

Proč nelze zapomenout

Vymazat z paměti

Jednoduše ji vykopnout

Jako z koše smetí

 

Nemyslet na to co bylo

Co už se nevrátí

Nic by se nezměnilo

Proč se neztratí

 

V hlavě jen zmatek 

A ze srdce popelník

Jen nepořádek

Jsem smrtelník

 

Když mě raníš krvácím

Jsi blízko a daleko

Na místech kam se vracím

Jsem na měkko

 

 

Autor Dědek, 02.08.2018
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: FairyLAdy, kdotoví, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Andílku a jsem rád že tu jsem :)

03.08.2018 04:51:42 | Dědek

Ach...moc se mi líbí...jsem ráda, že jsi tu...*ST*

02.08.2018 07:41:09 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí