Jedinečná

Jedinečná

Anotace: Jedinečná

Sbírka: Vernisáž myšlenek

Ty jsi prostě
zážitek
v mém životě
prožitek

nebe hvězdné
svítání
poledne
i klekání

voda sladká
v moři slaném
deště kapka
horský pramen

v pustém moři
ostrov něhy
co mu stvořil
Amor břehy

jsi hraběnkou
na plese
divoženkou
v pralese

malé děvče
co se směje
mokré z deště
když se chvěje

moje duše
samet snů
i Venuše
běžných dnů

někdy anděl
v tobě žije
potom ďábel
s tebou šije

občas tichá
pak výřečná
slůvko pýcha
vlastně neznáš

jsi má dáma
velká slečna
sebou sama
jedinečná
Autor Petr Čomby Chmel, 04.08.2018
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Dreamy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí