Tak

Tak

Anotace: ...

Tak

A to je naše pravda

Pravda bolí

No tak

Zeptejte se na cokoliv

Odsuňte stoly

Budeme se

Bít

 

Tak

Jde rána za ranou

Některé léčí

Problémy

Nastanou

Když Ti to svědčí

Ráno jde za ránem

A dál

 

....neříkej radši nic, když bys to neustál

 

 

 

Autor LI13, 06.08.2018
Přečteno 200x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí