Zvláštní den

Zvláštní den

Anotace: ...

 

 

Dnešní den je zvláštní

je takovej marnivej

zbytečně

se ho snažíš najít v kalendáři

Je to ten den

co tě chytí za paty

ještě dřív

než je vytáhneš z postele

To pak ležíš

zoufale se něčeho chytáš

postel se s tebou točí

a ty jen naříkáš

už ať je neděle

 

Horská dráha, vždycky je ti po ní špatně

ale stejně na ní jdeš

znovu a znovu…

Znovu a znovu hledáš pevnou zem

znovu a znovu se vypotácíš

celej bílej ven

Ale zaručeně na ni zas příště přijdeš sem

a jako vždy se s tebou bude všechno točit

právě jako dneska

právě jako v tenhle

zvláštní den. 

Autor Timy1123, 07.08.2018
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí