Báječný flám

Báječný flám

Anotace: O životě

Sbírka: Vernisáž myšlenek

Láhve jsou dopité
nový den prudí
a věty rozvité
nejdou mi z huby

půlnoční snění
přivítá svítání
jako rty ženy
lačné po líbání

zátiší sklenek
které tu zdá se
s otisky rtěnek
zamrzlo v čase

šálky od kávy
parfémy dam
černé mé mravy
jak křídla vran

dotyky dlaní
kratičké sukýnky
v cudnosti ranní
šimrají vzpomínky

úsměvy smyslné
patřily večeru
ve dne se rozplyne
účet za nevěru

příště přijď taky
pozvánku posílám
život je krátký
jako ten flám
Autor Petr Čomby Chmel, 08.08.2018
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, mirecek, bogen, Fany, Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je krátký a někdy i krásný.
Sem tam jak po opici. Pro boha...
I pro nevěřící. :)

15.10.2018 17:29:12 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí