♥~Prý do pláče

♥~Prý do pláče

Anotace: ***---***---***

~~~~~~

Prý múze je 
najednou do pláče
tak vytáhnu vál 
napeču koláče
i ona by se mnou 
koláče tvořila
ráda by se jich
jednou i přejedla... 

Udělám s tvarohem
mákem a povidlím
múza se zeptala
vařečku olízat smím?
A od těch povidel 
má šmouhu na nose
ale i taková
"jednomu" líbí se...

Ten jeden
má ji ve svém srdci
a to se nikdy nezmění
má ji ve svém snu
jak lásky mámení
pak spolu sedi u kávy
ona mu o buchtách
on zase o lásce
své múze vypráví...

A múzo co básně
no co...
i bez nich může být krásně.

~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 12.08.2018
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Timy1123, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ona mu o buchtách
on zase o lásce… to je hezký...pěkný čtení, milý, vtipný...

13.08.2018 19:43:28 | Timy1123

Krásně je s buchtami i s básněmi! **ST**

13.08.2018 07:51:45 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí