Kdopak ví...

Kdopak ví...

Anotace: ...

 

 

kdopak ví, proč psi hlavy zvedaj

když vyjou na měsíc

 

kdopak ví, proč tvoje ruce

se dotkly mých...

tak tajemně

tak okouzleně

kdopak ví…

kdopak ví…

Autor Timy1123, 13.08.2018
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík, Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí