Kolik se toho změnilo?

Kolik se toho změnilo?

Možná se změní

Člověk žijící z minulosti

Otázky z lhostejnosti.

Když hledá včera,co není

 

Na hlavě čepici

Hvězdu ,srp a kladivo

Když zítra najdou staré Rude Právo

Lejno v dlouhé nohavici

 

Vše mu v hlavě zůstalo

Možná i sto let věří

Nevstoupí do dveří

Kolik se toho ale Změnilo?.

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.08.2018
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí