Dračí oheň

Dračí oheň

Anotace: Dračí oheň Chrlím ho často Chrlím ho na všechny Navždy shoř, má lásko Nechť vše shoří navěky ...

Dračí oheň

Chrlím ho často
Chrlím ho na všechny
Navždy shoř, má lásko
Nechť vše shoří navěky

Zapaluji stroje a techniku
Zapaluji knihy i hudební desky
Zapálím po sobě i svou rétoriku
Z mých očí vzteky lítající blesky

Zapálím zpěváky i herce
Bezdomovce i politiky
Nechápe se to lehce
Vím, proto zapaluji i své kritiky

Celý svět v plamenech
Hoří stromy i celé hory
Spočinul sem nyní po letech
Když pára unikla i z vody

Nyní sem sám, vše kolem pohlceno
Čas zapálit i sám sebe
Nyní je to všem pochopitelně jedno
Odešli do svého vysněného nebe
Autor The Broken Man, 16.08.2018
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí