♥~Věčně mladá

♥~Věčně mladá

Anotace: ♥~♥~♥~♥

~~~~♥

Víly přece nestárnou
to se dávno ví
ale kdo je miluje
ten vám to nepoví,
víla kvete do krásy
ať třeba padaj trakaře
při takovém nečase
se schová i v komoře,
tam zaleze si do koutka
a pak se rozhlíží
tam vidí... 
samá pochoutka
vždyť já jsem ve spíži.

Potom jen tak vykoukne
kuchařku požádá
že miluje palačinky
hned pár jich spořádá
a já už smažím desátou
a mažu tvarohem
víla mi poví „promiň”
a dál sedí za stolem.
Potom dělá 
prosím,prosím
můžu ti něco říct?
S marmeládou je zkusím
a pak už nechci nic.

Vybrala si jahodovou
meruňkovou,malinovou
a pak se mi ztratila
jako moje palačinky
víla tu snad ani nebyla,
asi se mi o ní zdálo
nebo se o nich povídalo
v televizi,v rozhlase
o vaření o kráse...
jak ale dělám palačinky
pár vždycky odložím
víla si na nich pochutná
já to dobře vím
já ji i vidím...

~~~~~
Autor Květka Š., 16.08.2018
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) milá Květko, potěšilas i krásným obrázkem :-)! ST

17.08.2018 11:46:07 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí