40.

40.

Anotace: ...

 

Jseš tak citově založená

tak citově, že když ti někdo řekne, že jseš

píča, tak jseš z toho na umření.

To pak za každým běháš

hledáš utěšení…jak dojemné,

ale většinou tě každej pošle do prdele.

Jseš jedna z mnoha

takový ty krávy co do všeho strkaj nos.

Aby jsi se jednou nedivila,

až přes něj dostaneš.

Ale co, ty se voklepeš a půjdeš dál

a jako vždy budeš tak citlivá.

Zas budeš lidi okolo sebe srát, některý i vzrušovat

a když budeš chtít, prostě zazvoníš

a přijdeš si zapíchat.

Prohodíš pár nudnejch vět, oblíkneš se

a jdeš dál

a jako vždy budeš tak citlivá…

Autor Timy1123, 17.08.2018
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré a drsné. Asi i pravdivé, a proto tak syrové...

18.08.2018 00:35:43 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí