Smutně optimistický epitaf

Smutně optimistický epitaf

Anotace: Pod zlými dojmy zlých událostí

Kapitáne,
zase jste mne dostal,
zase vám ležím u nohou,
zase mne spálíte a
zase budete oslavovat vítězství.
Ale já zase povstanu,
zase si uvědomíte moji neporazitelnost,
zase mne najdou u mrtvoly mladého děvčete,
ale tentokrát to bude vaše dcera,
kapitáne protidrogového oddělení.
Autor Bask, 23.02.2007
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí