Večer v paneláku

Večer v paneláku

Anotace: asi blues...

děsím se obřího přímotopu, je jako oltář v kostele
z mešního vína upiju jen pár loků, stejně pak hledám čelo postele
vůbec se sem nehodí, k tomu linu a kulisám snadného života
čekám jak mrazy uhodí, pak pustím plyn až na mě příjde dřímota

mezi spárou a šedivým panelem, mezi nenatřenou prolézačkou
jsem tady uvězněn betonem a válím se pod stupačkou
cinkání piva jak hudba pro basy, jediná hudba mého já a otvíráku
opřený o porcelán s dlouhými vlasy, co smějou se a šeptaj ubožáku

Autor Nevratný obal, 20.08.2018
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Marcella, Frr, JSJ, ARTeFakty X. Múzy, Lékařka duše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... no no no ...
... ubožák by to tak nepísl ...

03.09.2018 12:14:56 | Marcella

:)

31.08.2018 08:05:28 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí