Najdu si tě

Najdu si tě

Anotace: Najdu si tě ...

Sbírka: Vernisáž myšlenek

Najdu si tě
čas mi dej
kladu sítě
nespěchej

ty se culíš
už to vidím
ještě nevíš
jak ti chybím

zatím kdesi
jsi můj jen
bez adresy
krásný sen

do koruny
stromů v květu
dal tvou vůni
vánek v letu

možná stejné
deště kapky
hladí jemně
tě tak taky

dej mi prosím
trochu času
než přivoním
ke tvým vlasům

najdu si tě
však proč to vím
sám tak jistě
netuším
Autor Petr Čomby Chmel, 21.08.2018
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí