Blíženectví

Blíženectví

Anotace: ...

Blíženec

Není jen pořadí v kalendáří
Pan Jekyll a Hyde
Čert, jemuž svatozář září
Jing a Jang


Dva v jednom domě
Sklenice z půlky prázdná, z půlky plná
Boháč žijíc skromně
Svatá slova neomylná

Dva nesourodí tvorové
Loutka nebo principál, král či královna?
Ač v divadle nebo na šachovnici
V jednom těle společníci

Zebra , co není černobílá….

Já ano!
Ty ne!
Já možná!
Ty určitě!

Milujeme se
Nenávidíme
Žijeme a umřeme spolu
Nejsme tvorem bez soucitu

....

Jsem dva….
Jsi jedna….


....Dvojjakost...



Tvorem bez soucitu
Autor Breakthru, 23.08.2018
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí