Jak je krásné..

Jak je krásné..

Anotace: .....

"Ach jak je krásné
toužit do bolesti
pro teplo duše
pro spojení
A právě proto
studujeme jízdní řády
abychom odjížděli
dříve než přijedeme"

Epilog:
Padají hvězdy
/jiskry od tramvají/
odjíždíš do tmy
já zůstávám sám
Padají hvězdy
kde na zemi tají
V kalužích přání
jen se zalykám

***

Autor JirkaS, 23.08.2018
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: Ollie, ARNOKULT, Jort, Romana Šamanka Ladyloba, Dreamy, hanele m., Marcella, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je to prosté a krásné ...

23.08.2018 08:37:35 | Marcella

..toužení do bolesti...
to má někdo štěstí
...a nebo ne?

23.08.2018 07:55:37 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí