pod sukní

pod sukní

Anotace: ...

Žhavé chodníky vyhání z města k přeplněným břehům

vím že jsi jen tečka mezi mraky
na podzim jsi zmizel s ptactvem
a pak jsi ztratil cestu zpět


pod sukní s puntíky
už nečekám na tvoje ruce
trochu umazaný od smůly
co voní lesem

v bezvětří
se ticho ani nehne a těžkne
jakoby se usadilo na hrudi

nejsem bláznem
který ve skříni sedí a lomcuje sebou sem a tam

jenže někdy bych jím mohla být
to by se pak do mé hlavy vtěsnal celý svět
a pak

pak bych tě našla lásko hned
Autor Avola, 24.08.2018
Přečteno 270x
Tipy 14
Poslední tipující: J.Karasová, Nevratný obal, breberkar, Frr, Petbab, LenkaT, Ruda Štola, Jort, odnikud, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí