♥~Nic ho nehoní

♥~Nic ho nehoní

Anotace: ☺--☻--☺

~~~~~~~~

Palec kouká
v těch botách má díru
a na kalhotách je starý prach
nohy jsou přetěžké
sotva už leze
sedá si u cesty kde asi
tam u těch klád.
Ptáci ho svým zpěvem
píp,píp uspávají
on pod hlavu si starý ranec dá
kabát přes sebe
pak jen tak si přehodí
a hned spí,copak se mu asi zdá?

Usmívá se možná že ze snu
ale ne,ne,ne,
to mravenci ho lechtají
v jeho levé nohavici si našli
jen tak cestu
a po noze prý někam spěchají.
Co se děje,
teď se jen probral
z jednoho snu co tak krásný byl
kde lechtala ho
ta krásná černooká holka
a on?
Co on,on už ji málem políbil.

Pro ni by si
i bílý oblek opatřil
a zahodil ten obnošený starý šat
ale jak viděl
co ho v nohavici lechtá
začal se jak blázen smát a smát.
A smát.
Kalhoty sundal
a honem řádně vytřepal
s mravenci i drobky na zem padají
a den je najednou
celý malovaný
a on je vidí...ti mravenci se mají.

Konzervu tu otevře si nožem
z tvrdého chleba kus si odlomí
všechno to spláchne
posledním pivem
pak pomalu jde domů,
nic ho nehoní.

~~~~~~~
Autor Květka Š., 24.08.2018
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Kubíno, Frr, Rejha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková správně trempová :-) moc hezky plynula...

24.08.2018 17:37:22 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí