Českých drah (zimní slunovrat)

Českých drah (zimní slunovrat)

Anotace: nevim, snad se to dá pochopit,připadá mi taková složitá a dlouhá, tak snad se najde někdo kdo to dočte až dokonce

Vějíř nitek stříbrných
vlakového nádraží
kde sny i naděje začínají
kde konči
Vlak zimou pospíchá
v koutku tepla hlava ospalá
vnímá (?) diamantovou krásu
zimního slunovratu
Oči v blaženém spánku
jazýček však pozoruje
kam pojedu (?)
modrý komodore
Ospalý vlak
ztěžka pražce počítá
semafory zelenají červenají
hlava ospalá však nevnímá
Náhle ze sna se probouzí
oči udiveny
proč cíle nedojeli (?)
Kam - kde koleje končí
Tam - vzpomínky sny začínají
Autor laschena, 23.02.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí